Poklon za 8. mart

Bliži se 8. mart, dan žena pa evo nekih predloga šta pokloniti za osmi mart, od nas.

Tradicionalno za poklon se uglavnom bira cveće, bombonjere i slične neinventivne  stvari. Velika greška. Druga još veća greška je ne pokloniti ništa! Čak i one žene koje kažu da ne žele ništa, Žele, itekako žele.

Pa  šta onda pokloniti?

Nepisano pravilo je da se vrednost poklona ne meri cenom koja je plaćena za njega nego trudom koji je uložen da bi se baš taj poklon našao/odabrao. Naravno razumljivo je da ne iziskuje svaki poklon isto truda, ako je poklon za majku, sestru, suprugu ili devojku je jedno, ako je za koleginicu sa posla, drugaricu to je sasvim drugo.

U prvom slučaju poklanjaš poklon zbog te osobe, zato što je ceniš, postuješ voliš.

U drugom je to više poklon radi reda, kao znak pažnje.

Naravno to ne znači da taj poklon treba biti jefti, neinventivan, generički odrađen.
Buket ruža koji ćete platiti 2000 dinara(prim aut) bolje joj uplatite termin za neku masažu, ili termin u nekom spa centru. Biće vam zahvalna!

Izvor: www.massageincairns.com

Vreme je krize, svako želi da dobije najviše za uloženo. Vremena se isto menjaju, pravila koja su važila nekad više ne važe. Ne zato što su današnje žene više materijalisti, nego zato što pravilnije razmišljaju.

Večera za dvoje, bilo u nekom restoranu ili u vlastitom domu da muškarac spremi voljenoj ženi. To je izvrsna prilika da se ona opusti, odmori. U ovom haotičnom vremenu gde svi žure sa jednog posla na drugi, par sati opuštanja uz neku dobru hranu, piće i lepu muziku itekako prijaju.

Čak u nekim situacijama, ako je recimo u pitanju poslovna žena ili žena koja ima solidna primanja uz to i verovatno i mnogo posla i obaveza, tih par sati pažne i opuštanja će joj mnogo više značiti nego bilo kakav materijalni poklon. Jer ona i sama može sebi kupiti bilo komad nakita, nešto od garderobe i slično. Kad želi i baš ono što želi.

Za kraj evo nekih unikatnih ručno rađenih čestitki koje možete naći kod nas na Artijani.

 

Čestitka za 8.mart

Čestitka za 8.mart

 

Čestitka za 8.mart

Čestitka za 8.mart

 

Čestitka za 8.mart

Čestitka za 8.mart

 

Čestitka za 8.mart

Čestitka za 8.mart

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ostavite komentar