Utisci sa Webiz konferencije u Zrenjaninu

webiz-zrenjanin-1

Bio sam prisutan na konferenciji o poslovnoj primeni interneta Webiz, koja se održavala u Zrenjaninu od 15. do 17. Marta u Hotelu Vojvodina. Pošto mi je to bio prvi skup takve vrste ne bi da iznosim neko svoje viđenje toga, jer nemam reper niti slično iskustvo da bi mogao da uporedim.

Uglavnom utisci su sasvim pozitivni, prvenstveno me je obradovala ideja da se tako nešto organizuje u Zrenjaninu. Sama organizacija svega toga je bilo za svaku pohvalu, posebno ako se uzme u obzir da je to prvi put(nadam se ne i poslednji) da je Webiz organizovan.

Konferencija je bila podeljena u tri tematske celine što je po meni sasvim dobro, mada su mnogi prisustvovali predavanjima sva tri dana, što je isto okej, jer iz svakog izlaganja se može naučiti nešto novo. A da ne govorim o tome što je to izuzetna prilika da se upoznaju ljudi koji se već bave nekim IT poslom, kako sa stanovišta novih kontakata i moguće saradnje, tako i, a pogotovo i razmene iskustava i prikupljanja pozitivne energije i entuzijazma za pokretanje neke vlastite ideje.  Što je po meni jako bitno ljudima u malim sredinama, baš ta motivacija i “pozitivan vetar u jedra” koji će pojedinca probuditi iz učmalosti i dati mu energiju i elan da se pokrene i uradi nešto.

Ja sam sebi zacrtao da budem prisutan i sledeće godine kad se bude organizovala Webiz konferencija, a i da nastavim sa prisustvom i ostalim skupovima slične tematike, koliko god mi vreme i novac to budu dozvolili.

webiz-zrenjanin-2

I neka ovo bude neki moj mali doprinos Webiz-u.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagged on: ,


Ostavite komentar

2 thoughts on “Utisci sa Webiz konferencije u Zrenjaninu

  1. Peđa

    Odlična i veoma edukativna konferencija. Ja sam pratio neke od učesnika konferencija ranije ali ovo je bila idealna prilika čuti ih uživo kako prenose svoja znanja i iskustva.

    1. Davor Zeljković Post author

      Slažem se, slušanje uživo nosi neku svoju energiju i mnogo bolji utisak ostavlja nego preko interneta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>